Web design

Web design | creare siteWeb design-ul reprezinta calea cea mai facila de a promova o companie, permitand astfel ca aceasta sa arate, sa promoveze si sa-si faca remarcate serviciile sau produsele oferite, influentand in mod oficial relatia dintre furnizor si potentialii clienti. Un site bine construit, individualizat, dinamic si usor de navigat va demonstra seriozitatea si profesionalismul companiei dvs. Arhitectura unui site poate varia de la un format simplu (o pagina de start, una sau mai multe pagini de prezentare si o pagina de contact) pana la unul cu o structura mai ampla (mai multe pagini si detalii despre companie: servicii si oferte, tarife, galerie foto/video etc).

Servicii IT suplimentare: Web hosting SSD | Mentenanta site | Backup extern | Mentenanta IT | Consultanta IT | Cablare structurata

Web design 100% CSM

MaintainIT stie ca web design-ul este mai mult decat o simpla lansare pe piata sau o promovare pe termen scurt a afaceri dumneavoastra, acesta trebuie sa fie privit ca un activ al firmei pe termen lung care dezvolta identitatea companiei si strategia de marketing. Din acest motiv, MaintainIT dezvolta toate site-urile pe structura de management al continutului (CSM). Cu functionalitatile necesare pentru a actualiza si gestiona site-ul oferite de o structura cms, care ofera clientilor dumneavoastra acces la informatii actualizate.

Servicii web design personalizate

Solutiile noastre de web design sunt personalizate si sunt concepute astfel incat sa asigure ca oferim clientilor nostri un sistem complet de servicii web design adaptat si personalizat pentru fiecare client.
MaintainIT se remarca printr-un web design atent construit pentru a satisface cerintele clientiilor nostri, intr-un timp cat mai scurt posibil stabilit de la inceputul proiectului, la preturi foarte avantajoase, coroborate cu complexitatea lucrari. De asemenea, arhitectura site-ului este optimizata pentru ca acesta sa fie usor de navigat.

Web design profesional

Un web design creativ, profesional combinat cu tehnici avansate de web development garanteaza faptul ca afacerea dumneavoastra este de succes si ca site-ul este bine pozitionat pentru a genera o crestere continua a potentialilor clienti.
Principalul nostru obiectiv este concentrat pe satisfacerea clientului, obiectiv pe care il atingem combinand calitatea solutiilor profesionale de web design si web development cu servicii orientate spre client.