Servicii Web

Servicii Web BucurestiOferta noastra de servicii web se adreseaza tuturor companiilor care isi doresc servicii web profesionale pentru site-ul lor, fie ca acesta este un simplu site de prezentare, un magazin online sau o aplicatie web, MaintainIT vine in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele servicii: web hosting SSD, web design, mentenanta site.

Asiguram clientilor nostri servicii web profesionale, performante si calitative. Calitatea serviciilor noastre se datoreaza unei echipe de profesionisti, pregatiti sa raspunda oricaror solicitari. Oferta noastra se ramarca prin cel mai bun raport calitate/pret si include o varietate de servicii web complete.

Ce va doriti de la o firma de servicii web?

Web hosting SSD
Serviciul de Web hosting ssd se refera la spatiul virtual alocat siteului dvs pe serverul nostru, dotat cu hard disk-uri de tip SSD de inalta performanta. Prin web hosting oferim companiilor servicii profesionale de gazduire performanta pentru siteurile lor.
Asiguram clientilor nostri o gazduire performanta si sigura impreuna cu instrumentele necesare pentru o administrare completa a site-ului. Desigur, toate acestea ar fi incomplete daca oferta noastra de web hosting nu ar fi insotita si de un uptime de peste 99.9%.
Oferta noastra se diferentiaza fata de celelalte din piata prin faptul ca oferim maximul de resurse hardware si acces Internet nelimitat.
Web design
Serviciul de web design reprezinta calea cea mai facila de a promova o companie, permitand astfel ca aceasta sa-si arate, sa-ti promoveze si sa-si faca remarcate serviciile sau produsele oferite, influentand in mod oficial relatia dinte furnizor si potentialii clienti. Un site bine construit, individualizat, dinamic si usor de navigat va demonstra seriozitatea si profesionalismul companiei dvs.
Arhitectura unui site poate varia de la un format simplu (o pagina de start, una sau mai multe pagini de prezentare si o pagina de contact) pana la unul cu o structura mai ampla (mai multe pagini si detalii despre companie: servicii si oferte, tarife, galerie foto/video etc).
Mentenanta site
Un site incorect administrat sau chiar abandonat, nu prezinta interes pentru vizitatori sau pentru potentiali clienti si reflecta in randul publicului o imagine negativa a firmei.
Multe companii considera ca, dupa realizarea site-ului propriu, toata activitatea s-a incheiat cu succes si nu acorda o importanta prea mare administrarii si intretinerii site-ului (serviciului de mentenanta site web).
Aceasta greseala are ca rezultat existenta multor site-uri cu informatii neactualizate, ducand in cele din urma la pierderea vizitatorilor, potentialilor clienti, scaderea popularitatii online a companiei si la scaderea vanzarilor.

MaintainIT va ofera servicii web de calitate

Scopul MaintainIT este cel de a va oferi toate serviciile web necesare pentru buna functionare a site-ului companiei dvs, dovedind calitate la cel mai avantajos pret.
MaintainIT se remarca prin profesionalism si promtitudine, fiind solutia ideala pentru promovarea afacerii dvs, acordandu-va suport tehnic si consultanta in ceea ce priveste site-ul dvs, permitandu-va sa scutiti timp, putand asftel sa va axati pe activitatiile specifice companiei dvs.

Avantajele serviciilor MaintainIT

  • Servicii web complete. In oferta noastra veti gasi o varietate de servicii web: web hosting SSD, web design, mentenanta site;
  • Raport optim de calitate/pret. Puteti fi sigur ca serviciile web de care veti beneficia vor fi intodeauna cele mai bune pentru nevoile dumneavoastra iar pretul va fi cel corect;
  • Preturi minime pentru toata gama de produse si servicii web din oferta noastra cat si pentru alte servicii datorita parteneriatelor pe care le avem cu furnizorii nostri de incredere;
  • Preturi preferentiale la achizitionarea de noi produse / servicii web pentru clientii deja posesori ai unui abonament de servicii MaintainIT.

Cum puteti sa beneficiati de serviciile noastre?

Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul unui consultant MaintainIT care va va propune o oferta personalizata si adaptata cerintelor dvs.