Service calculatoare

Service calculatoarePrin serviciul nostru de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei. Prin eliminarea timpilor morti cauzati de probleme sofware si hardware sau utilizarea necorespunzatoare a acestora va garantam conditiile optime pentru desfasurarea activitatii, eliminand grija nefunctionarii echipamentelor IT.
Prin un contract de service calculatoare, MaintainIT permite fiecarui angjat din compania dumneavoastra sa beneficieze de cunostintele unei echipe de profesionisti IT si sa nu mai fie nevoit sa se concentreze pe problemele tehnice care pot aparea in operarea calculatorului sau la nivelul echipamentelor IT.
Servicii IT suplimentare: Consultanta IT | Backup extern | Cablare structurata | Mentenanta IT | Web hosting SSD | Mentenanta site

In ce consta serviciul de service calculatoare?

Serviciul noastru de service calculatoare consta in acordarea de suport tehnic de specialitate pe baza solicitarilor dumneavoastra exprimate sau stipulate intr-un contract de service calculatoare. Remedierea incidentelor se poate face, in functie de caracteristicile acestora, remote, telefonic sau prin deplasarea in locatia dumneavoastra.

Serviciul nostru de service calculatoare se ocupa de:

  • probleme software: instalare/dezinstalare programe, asistenta software, optimizari, devirusari, dezinstalari, remediere bug-uri s.a.
  • probleme hardware: prelungirea duratei de functionare a echipamentelor prin monitorizarea periodica a acestora si asigurarea functionarii acestora la parametrii optimi. In cazul defectiunilor ne asumam obligatia de a prelua echipamentul defect si repararea acestuia de catre service-ul nostru sau ale partenerilor. Pentru situatiile in care reparatia nu este posibila sau nu este indicata, tehnicienii nostri va pot acorda asistenta in achizitionarea unui echipament de schimb care sa corespunda cerintelor tehnice si bugetului dumneavoastra.

Avantajele unui abonament de service calculatoare

  • optimizarea timpului de lucru al angajatilor prin eliminarea timpilor morti, cresterea productivitatii si functionarea optima a echipamentelor IT;
  • beneficiati de o gama larga de activitati de suport si service calculatoare: diagnoza, consultanta, mentenanta, reparatii;
  • in functie de natura problemei semnalata, interventiile se pot efectua remote, telefonic sau prin deplasarea tehnicianului MaintainIT in locatia dvs. In fiecare dintre cazuri, se vor lua masurile necesare pentru minimizarea timpului de interventie
  • beneficiati de cunostintele unei echipe de profesionisti cu o vasta experienta in activitati IT dintre cele mai variate
  • acces permanent la situatia incidentelor dumneavoasta, prin intermediul aplicatiei noastre de ticketing;
  • disponibilitate prelungita si personal dedicat gata oricand sa raspunda fiecarei solicitati intr-o maniera profesionala.
Intrebari frecvente
Incheierea unui contract de service calculatoare

Inainte de semnarea unui contract de service calculatoare, consultantul MaintainIT va discuta cu dumneavoastra si va va creea o oferta de servicii care sa corespunda cerintelor si bugetului dumneavoastra. Dupa acceptarea ofertei de catre compania dumneavoastra, vom incheia contractul propriu-zis si se va proceda la acordarea serviciului de service calculatoare.

Oferiti service calculatoare si firmelor situate in alte orase ?

Desi majoritate clientiilor noastri sunt companii din Bucuresti si judetul Ilfov, putem oferi servicii de suport si firmelor din alte orase insa interventiile se vor putea face doar remote sau telefonic.

Exista costuri suplimentare pe langa valoarea abonamentului de service calculatoare?

Costuri suplimentare vor exista in situatia in care solicitati servicii suplimentare, doriti un timp de raspuns telefonic mai mic sau daca depasiti numarul de interventii sipulate in abonament.

Comercializati si echipamente IT?

Nu dispunem de magazin propriu de desfacere insa va putem oferi suportul necesar in achizitionarea echipamentelor si servicilor de care aveti nevoie. Prin urmare veti beneficia intotdeauna de garantia celei mai bune alegeri facute, de obtinerea unor preturi avantajoase si de echipamente si servicii de calitate.

Reparatiile calculatoarelor presupun si servicii de upgrade?

Serviciile noastre de reparatii si service calculatoare includ orice activitate care duce functionarea in parametrii normali a echipamentelor IT. Daca se constata ca acestea necesita upgrade, se va comunica acest aspect clientului.