Consultanta IT

Servicii de consultanta IT BucurestiServiciul de consultanta IT este un process complex menit sa garanteze asigurarea unui avantaj competitiv, prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a sistemelor informatice atat din punct de vedere hardware cat ┼či din punct de vedere software.

Prin serviciul de consultanta IT oferim clientilor acces atat la solutii tip open source cat si licentiate, in functie de de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului. Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, putem propune atat solutii de tip open source cat si solutii licentiate.
Servicii IT suplimentare: Mentenanta IT | Furnizor hardware si software | Backup extern | Cablare structurata | Web hosting SSD

Cand este necesar sa apelati la servicii de consultanta IT?

In masura in care deciziile de management se bazeaza pe informatiile de iesire ale unui sistem informatic, optimizarea, intretinerea si extinderea acestui sistem informatic va poate influenta direct rezultatul activitatii de baza al companiei. Consultanta IT este indicata atunci cand informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat, care vor influenta semnificativ bugetul sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor IT existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta IT.

Ce inseamna serviciul de consultanta IT?

  • consultanta IT inseamna cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hardware/software;
  • consultanta IT inseamna realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic in concordanta cu nevoile companiei dumneavoastra;
  • consultanta IT insemna evitatarea problemelor de securitate la nivelul echipamentelor informatice, site-urilor si aplicatiilor;
  • consultanta IT inseamna informarea privind masurile de prevenire a pierderii datelor;
  • consultanta IT inseamna indrumari privind construirea unui website de prezentare sau un magazin online;
  • consultanta IT inseamna dezvoltare de strategii de marketing online, informatii privind optimizarile pentru motoarele de cautare.

Servicii consultanta IT Bucuresti si Ilfov

Oferta noastra de consultanta IT este adresata atat companiilor din Bucuresti cat si celor din judetul Ilfov care doresc sa capete un avantaj competitiv pe piata prin externalizarea activitatii IT. Pentru mai multe informatii legate de aria noastra de acoperire, va rugam sa ne contactati.

Cum puteti sa beneficiati de serviciul noastru de consultanta IT?

Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul unui consultant MaintainIT care va va propune o oferta personalizata si adaptata cerintelor dvs.