Cablare structurata

Cablare structurata BucurestiProiectarea unui sistem de cablare structurata care sa raspunda pe termen lung nevoilor de comunicare ale companiei constituie intotdeauna o sarcina complexa. Este vital sa instalezi un sistem care sa furnizeze performanta optima, dar care sa poata fi adaptat la noile tehnologii. In acelasi timp, sistemul trebuie sa fie flexibil, capabil sa functioneze performant indiferent de numarul de mutari, schimbari sau upgrade-uri facute. Utilizand cele mai noi procese si sisteme de cablare structurata MaintainIT este, cu siguranta, cea mai buna optiune in materie de cablare structurata.

Servicii IT suplimentare: Consultanta IT | Backup extern | Metenanta IT | Web design | Web hosting SSD | Mentenanta site


De ce aveti nevoie de cablare structurata?

In cazul in care compania dumneavoastra are deja o serie de PC-uri, telefoane si alte dispozitve in interiorul biroului sau al cladirii, insa toate acestea sunt sustinute de infrastructuri diferite, serviciul de cablare structurata va ajuta sa le conectati pe toate intr-o infrastructura de cablare unica care le poate sustine pe toate.
Un sistem de cablare structurata este foarte flexibil si va permite sa faceti schimbari, mutari sau upgrade-uri fara efort.

Cum functioneaza cablarea structurata?

Solutiile de cablare structurata sunt impartite in mai multe categorii determinate de viteza de transfer dorita:

  • Categoria 5e – cablarea structurata care foloseste echpamente categoria 5e ofera infrastructurii companiei dumneavoastra capacitatea de a suporta o largime de banda superioara, necesara tehnologiilor performante precum Gigabit Ethernet.
  • Categoria 6 – cablarea structurata care foloseste echipamente categoria 6 este noul standard in cablare structurata, care indeplineste standardele pentru performanta Gigabit Ethernet, oferind in acelasi timp flexibilitatea necesara dezvoltarilor viitoare ale infrastructurii.
  • Fibra optica – cablarea structurata care foloseste echipamente de fibra optica acopera nevoile solutiilor clasice (backbone, conectivitate orizontala), proiectate pentru performanta optima pe termen lung si ofera viteze mari de transfer (intre 1Gbit – 10Gbit).

Beneficii oferite de cablarea structurata:

  • Flexibilitate – Sistemul de Cablare structurata inlocuieste toate sisteme intr-unul singur care are capacitatea de a sustine orice format. Atunci cand doriti sa conectati un PC, telefon sau fax la internet veti folositi un singur adaptor.
  • Valorificarea investitiei in viitor – Sistemul de cablare structurata are capacitatea de a transporta latimea bandei de lucru, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de foarte multe aplicatii, precum telefonul care folosete tehnologia voice over IP.
  • Simplitate – Sistemul de cablare structurata va permite sa faceti modificari in doar cateva minute. Fie ca este vorba despre o interventie la un singur calculator, fie o restructurare la un intreg etaj, trebuie doar sa va conectati.