Servicii IT

Servicii IT BucurestiOferta noastra de servicii IT se adreseaza companiilor de marime mica si mijlocie, pentru care existenta unui departament de suport tehnic in domeniul IT nu este justificata, iar externalizarea serviciilor de administrare a infrastructurii IT reprezinta solutia ideala, prin asigurarea urmatoarelor servicii: consultanta IT, mentenanta IT, furnizor hardware si sofware, backup extern, cablare structurata, retele wireless profesionale.

Calitatea serviciilor noastre se datoreaza unei echipe de profesionisti, pregatiti sa raspunda oricaror solicitari. Oferta noastra se ramarca prin cel mai bun raport calitate/pret si include o varietate mare de servicii IT complete.

Ce va doriti de la o firma de servicii IT?

Consultanta IT
Serviciile de consultanta IT oferite de catre MaintainIT ajuta clientii sa gaseasca raspunsul la intrebari foarte importante legate de managementul sistemelor IT.
Consultanta IT contribuie la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si optimizarea sistemului informatic.
In acest scop va putem oferi:
– Consultanta IT si de structura informationala in vederea eficientizarii activitatii companiei
dumneavoastra.
– Consultanta pentru optimizarea investitiilor IT din punct de vedere hardware si software.
– Consultanta pentru analiza, proiectarea si reproiectarea sistemului informatic in ansamblu.
– Reprezentarea beneficiarului in relatiile cu tertii in problemele legate de tehnologia informatiei.
Furnizor hardware si sofware
MaintainIT va poate furniza toata gama de echipamente hardware (servere, echipamente retea, telefonie, componente desktop/laptop, sisteme desktop si laptop) precum si software, ceea ce duce la reducerea perioadei de asteptare si executare a lucrarii catre beneficiar. Prin urmare, intotdeauna veti beneficia de garantia celor mai bune echipamente achizitionate, de obtinerea unor preturi avantajoase si de echipamente / sofware de calitate.
Cablare structurata
MaintainIT propune un sistem de cablare structurata menit sa sustina toate caile de comunicare. Cablarea structurata reprezinta un set de standarde ce determina modalitatea de instalare a cablurilor ce intra in componenta retelelor de date sau voce din centre de date, birouri sau cladiri si este elementul cheie care leaga pe acestea.
Executia unui sistem de cablare structurata, este un procedeu avansat ce necesita cunostinte tehnice bine stapanite si o proiectare in prealabil a sistemului. Proiectarea sistemului de cablare structurata poate fi configurat si adaptat in functie de nevoile dumneavoastra.
Mentenanta IT
In cazul in care detineti o infrastructura IT sau aveti in vedere dezvoltarea uneia, un aspect deloc de neglijat este cel al administrarii ei.
– Administrare corecta si eficienta a infrastructurii IT conduce la crestea randamentului in exploatare din momentul implementarii si in cursul ultilizarii.
– Reviziile periodice ale infrastructurii IT duc la evitarea pierderii de informatii, la imbunatatirea functionarii si diminuarea riscului de intrerupere a activitatii firmei dumneavoastra din cauza sistemului IT.
– Serviciile de mentenanta ajuta la prevenirea problemelor de tip hardware si software totale si irecuperabile.
– Prevenirea problemelor este mult mai putin costisitoare decat recuperarea sistemelor in totalitate.
Prin serviciul de mentenanta IT, echipa MaintainIT va protejeaza impotriva defectiunilor accidentale ale sistemelor IT iar abonamentele includ interventii de asistenta tehnica ori de cate ori este necesar.
Backup extern
Odata cu trecerea timpului afacerea dumneavoastra va acumula din ce in ce mai multe informatii, aceste informatii vor trebui stocate intr-un mediu izolat si securizat unde dumneavoastra veti avea acces pentru a le restaura in cel mai scurt timp de la producerea unui dezastru.
Serviciul de backup extern va ofera siguranta ca datele critice ale companiei dumneavoastra sunt mereu in siguranta, acestea fiind stocate intr-un mediu izolat si securizat.
Retele wireless profesionale
Activitatile de afaceri uneori parasesc biroul si pentru a beneficia de aceasta libertate, companiile utilizeaza retele wireless pentru a ramane in contact cu angajatii, clientii si partenerii.
Intr-o companie fiecare minut conteaza. Retelele wireless sunt un instrument puternic pentru sporirea productivitatii si incurajarea partajarii de informayii. Beneficiind de acces nerestrictionat la documente, e-mailuri, aplicatii si alte resurse de retea, angajatii pot calatori oriunde este necesar avand acces constant la instrumentele necesare indeplinirii sarcinilor de serviciu.

MaintainIT va ofera servicii IT de calitate

MaintainIT vine in sprijinul companiilor cu o oferta de servicii IT complete, conceputa spre a substitui intreaga activitate a departamentului IT si chiar mai mult de atat. Rolul nostru este de a va elibera de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor IT, astfel incat compania dumneavoastra sa poata sa-si atinga obiectivele de afaceri.
Specialistii nostri va pot acorda consultanta, oferi suport tehnic in legatura cu problemele IT aparute sau care pot aparea, pot efectua depanari hardware/software, pot implementa sisteme de cablare structurata cat si retele wireless profesionale, oferi solutii de back-up de date pentru ca datele dumneavoastra sa fie mereu in siguranta.

Avantajele serviciilor MaintainIT

  • Servicii IT complete. In oferta noastra veti gasi o varietate de servicii IT: consultanta IT, mentenanta IT, furnizor hardware si software, reparatii de echipamente IT, retele wireless profesionale, cablare structurata, backup extern;
  • Raport optim de calitate/pret. Puteti fi sigur ca serviciile de care veti beneficia vor fi intodeauna cele mai bune pentru nevoile dumneavoastra iar pretul va fi cel corect;
  • Abonamente 100% personalizabile. Am creat cele 3 abonamente ca punct de plecare in alegerea pachetului dumneavoastra de servicii. Acestea pot fi personalizate in functie de cerintele, nevoiile si bugetul dumneavoastra.;
  • Preturi minime pentru toata gama de produse si servicii IT din oferta noastra cat si pentru alte servicii datorita parteneriatelor pe care le avem cu furnizori nostri de incredere;
  • Preturi preferentiale la achizitionarea de noi produse / servicii IT pentru clientii deja posesori ai unui abonament de servicii MaintainIT.

Oferta noastra se prezinta sub forma unor servicii IT organizate in abonamente lunare, concepute sa reprezinte o solutie completa pentru nevoile clientilor nostri. Alegand un abonament lunar, beneficiati de avantajul unor costuri lunare fixe, predictibile si siguranta colaborarii cu un singur furnizor de servicii IT.

Experienta MaintainIT

MaintainIT ofera solutii IT profesionale pentru companiile din Bucuresti si judetul Ilfov. Prin intermediul nostru dispuneti de cunostintele si serviciile unui intreg departament IT, cu costuri mai mici decat salariul unui singur angajat. Colaborand cu noi, fiecare client are satisfactia asigurarii unor servicii IT de calitate si gaseste in noi un partener de incredere.
Obiectivul nostru este sa mentinem cel mai bun raport calitate/pret pentru serviciile IT din oferta. Ne consideram un furnizor complet, care isi trateaza clientii cu respect, promtitudine si profesionalism.

Servicii IT Bucuresti

Oferta noastra de servicii IT este adresata atat companiilor din Bucuresti cat si celor din judetul Ilfov care doresc sa capete un avantaj competitiv pe piata prin externalizarea activitatii IT. Interventiile noastre on site (in locatia clientului) pot fi desfasurate in orice locatie din Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru mai multe informatii legate de aria noastra de acoperire, va rugam sa ne contactati.

Cum puteti sa beneficiati de serviciile noastre?

Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul unui consultant MaintainIT care va va propune o oferta personalizata si adaptata cerintelor dvs.